Undervisning

Undervisning er for alle

Med surf kan du udvikle dig hele livet.

Vi tror på, at alle kan få gavn eller inspiration af undervisning uanset hvilket niveau, man har. Derfor er undervisning en fast del af vores camp. På den måde er vi også sikre på, at alle har nogle at surfe med, som de er på niveau med.

Instruktører

Surfcampen skal være en måde at møde en fremmed kultur, derfor vil alle instruktører være lokale surfere.

De har et højt niveau og kender området til perfektion. To af instruktørerne har vundet de senegalesiske mesterskaber i henholdsvis Stand up Paddle og Bølgesurf, så de kan med garanti udfordre dig - uanset dit niveau.

Deres modersmål er fransk, men de taler også engelsk.

Niveau

Inden ankomst inddeler vi holdene efter, om man er begynder, øvet eller ekspert. Man vælger selv sit niveau fra start. Der vil være mulighed for at skifte undervejs, det vigtigste er, at alle er på et hold, hvor de føler sig trygge med plads til at udvikle sig.

I Senegal er der forhold, der passer til alle niveauer, alle kan derfor deltage på campen uanset erfaring. Hvis man aldrig har surfet før, vil man kunne få sine første oplevelser på bølgerne med andre. Hvis man er en haj i bølgen, finder vi nogle af de helt rene reef breaks, så der er garanteret mulighed for at blive udfordret og udvikle sig.


Udstyr

Surf campen er proppet med alverdens surf boards. Det hører med i prisen at leje board. Vi vil derfor helt klart anbefale, at man ikke medbringer sit eget board, da det både er dyrt og nemt kan komme til skade på turen.

Leje af boards er inkluderet i prisen på de dage, hvor der er undervisning, men på de to hviledage kan du leje udstyr for 10 euro.

Der vil være mulighed for at afprøve forskellige boards i løbet af ugen, så man f.eks. både kan surfe de helt lange longboards, de små hurtige fishboards og den klassiske malibu. Der vil også være mulighed for at prøve kræfter med Stand Up Paddle, f.eks. kan en tur rundt om øen i solnedgangen anbefales.

Vandet vil være omkring 25 grader, så en våddragt er stærkt overflødig. Men det kan være en god ide at medbringe en rash eller anden t-shirt at surfe i, så huden ikke bliver irriteret. Hvis du har sko, er det en god ide at medbringe, hvis du skal surfe på reef breaks, da der kan være søpindsvin.

Hvis du ikke har nogen af delene, skal du ikke fortvivle. Medbring badetøjet, så kan du låne resten.

I det hele taget, skal du kun sørge for badetøj og solcreme.